P-piller till katt

Behandlingskostnad

Hur mycket kostar det?

Det beror på hur många tabletter du köper samt vilket leveransalternativ du väljer. Se tabellen nedan för en översikt.

Läkemedelskostnad

Behandlingslängd
20 veckor 60 veckor
Total läkemedelskostnad 0.00kr 0.00kr
Läkemedelskostnad per vecka 0.00kr 0.00kr

Beställningsavgifter

Välj mellan:
E-recept Hemleverans
Per beställning 99.00kr 149.00kr

Vilka leveransalternativ finns?

Du kan få dina p-piller antingen som Hemleverans eller E-recept.

  • Hemleverans innebär att p-pillren levereras hem till din postadress. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Betalning sker i efterskott mot faktura. Levererande apotek är ApoEx AB, Stockholm. Du kan beställa upp till 2 förpackningar per order vid hemleverans.
  • E-recept innebär att du hämtar ut p-pillren på valfritt apotek i Sverige. Ditt recept kommer att finnas tillgängligt för avhämtning på samtliga apotek inom 24 timmar efter det att du lagt ordern om din beställning lagts på en vardag, och inom 48 timmar om din beställning lagts på en helgdag. Betalning av läkemedlet sker när du löser ut receptet på ditt lokala apotek. Betalning av avgift för E-recept samt receptarvode sker i efterskott mot faktura från apoteket ApoEx. Observera att du behöver legitimera dig på apoteket. Du kan beställa upp till 5 förpackningar per order vid e-recept.

Hemleverans E-recept
Läkemedel Se tabell ovan Kontakta ditt lokala apotek för priser*
Receptarvode 90 kr 90 kr
Administrativ avgift 10 kr -
Avgift för e-recept - 9 kr
Frakt 49 kr -
Max antal förpackningar 2 st 5 st

*) Vid E-recept är det ditt lokala apoteks läkemedelspriser som gäller.

**) Din katt behöver 1 p-piller i veckan så länge behandlingen fortgår.

***) Priserna gäller enbart vid Hemleverans och baseras på ApoEx priser den 23 oktober 2018, med reservation för prisändringar.

Dina uppgifter

Personnummer och adress måste uppges för att kunna säkerställa beställarens identitet. Samtliga uppgifter är konfidentiella och kommer inte att användas av Fridhems Djurklinik HB i andra syften än journalföring och expediering av beställningen.

Observera att hemleverans av läkemedel endast kan ske till din folkbokföringsadress, som är kopplad till ditt personnummer. Om du vill beställa till annan adress än din folkbokföringsadress rekommenderar vi att du väljer E-recept för din beställning.